GASTRONOMIE

In acest articol vei avea oportunitatea de a descoperi secretele ce te vor ajuta sa pastrezi gemurile facute in casa pentru o perioada indelungata. Vom explora impreuna cum sa selectezi recipientele potrivite, cum sa sterilizezi borcanele in mod corect si cum sa gasesti locul si temperatura ideala p [..]
citeste si comenteaza
In studentie un coleg a venit cu cateva borcane din aceasta delicioasa zacusca. Ne-a dat si reteta, dar abia acum am gasit timp si rabdare sa o fac. Incercati-o pentru ca merita! [..]
citeste si comenteaza
Toamna este anotimpul rodului bogat, cand pietele sunt doldora de legume, fructe si verdeata. Este momentul sa alegem cele mai frumoase si mai sanatoase legume pentru a le pune la murat. [..]
citeste si comenteaza
Zilele acestea am pus ultimele muraturi pentru toamna - varza la murat. Varza murata se poate folosi pentru sarmale sau in salate. Sarmalele se infasoara in frunzele de varza murata, dar se pune si varza murata tocata. De asemenea, se poate face si varza murata calita. [..]
citeste si comenteaza
Dulceata de coaja de portocale poarta aroma copilariei, nu-i asa? Toata lumea are cu siguranta un borcan de dulceata sau de gem in camara. Dulceata se poate manca la micul dejun, dimineata, sau se poate utiliza la prepararea dulciurilor - prajituri, placinte, clatite. [..]
citeste si comenteaza
Toamna se numara borcanele cu muraturi, gogosari in otet sau conopida. Dar iata o reteta usoara, traditionala, ca la bunici, pentru a pune castraveti la murat in saramura. [..]
citeste si comenteaza
Daca nu va plac muraturile in saramura, ci mai degraba castravetii in otet, iata o reteta traditionala simpla, pentr a-i avea gustosi si bine pastrati peste iarna. [..]
citeste si comenteaza
Toamna este anotimpul muraturilor, cand se face vinul si cand se face zacusca si se pune la pastrat pentru iarna. Zacusca se face din o multime de legume, dupa preferinte, cu accent de gust pe o anumita leguma - vinete, sau ciuperci. Iata o reteta de zacusca de vinete foarte gustoasa, este o reteta [..]
citeste si comenteaza
Reteta dulceata de gutui. Stim deja, gutuile sunt fructe destul de tari, cu gust acru, astringent, pe care putini dintre noi le mancam in stare proaspata, ci mai degreaba le preferam in gemuri, dulceturi, compoturi sau prajituri. De asemenea, si gutuile coapte sau fierte sunt delicioase. [..]
citeste si comenteaza
Gemul de zmeura este foarte gustos si mai rar intalnit in camara noastra de iarna. Iata o reteta rapida de preparare a gemului de zmeura: [..]
citeste si comenteaza
Toamna, gospodinele cauta sa isi pregateasca pentru iarna camara cu conserve. Castravetii murati completeaza deseori o masa perfecta in familie. Aveti asadar mai jos o serie de retete simple pentru conservarea castravetilor pentru iarna: [..]
citeste si comenteaza
Timp de preparare: 15-20 min Ingrediente: [..]
citeste si comenteaza

Care este varsta ta, cititoare a portalului www.femeiastie.ro?

  • - 10 ani
  • 11 - 14 ani
  • 15 - 18 ani
  • 19 - 24 ani
  • 25 - 30 ani
  • 31 - 35 ani
  • 36 - 40 ani
  • 41 - 45 ani
  • 46 - 50 ani
  • 50 + ani

vezi rezultate